Hal Brindley / TravelForWildlife.com

Havskildpadden

Hvorfor navnet?

Billedet er taget på en ferie i Australien ved the Great Barrier Reef og er den havskildpadde som vores logo er lavet ud fra.

TURTLE WINE COPENHAGEN

Navnet Turtle Wine Copenhagen har flere betydninger for os.

Vi er inspireret af vores kærlighed til havskildpadden, som vi har mødt gennem snorkling og dykning verden over. Disse naturoplevelser er en del af vores passion.

 

Vi ønskede at skille os ud ved at vælge et navn, der afspejler vores værdier og interesser. For os er Turtle Wine Copenhagen mere end bare en vinhandel - det er et symbol på hygge, ro og livsnydelse. Vi tror på, at vin er mere end blot en drik - det er en oplevelse, der kan bringe os glæde og give os mulighed for at nyde en hyggelig stund i samvær med andre.


Derudover repræsenterer havskildpadden den rejse vi er på i vores firma, da skildpadden blandt andet er et symbol på styrke, udholdenhed, tålmodighed og hårdt arbejde.

Vores besøg hos


THE MARATHON TURTLE HOSPITALI oktober 2022 var Turtle Wine på en kort tur til Miami, hvor vi tilfældigt kom forbi The Marathon Turtle Hospital. Hospitalet er en NGO og et rehabiliteringscenter for havskildpadder, der f.eks. er kommet til skade ved en bådulykke eller et hajangreb, som har været fanget og viklet ind i fiskenet eller som har spist plastik.


Havskildpaddens føde består bl.a. af vandmænd, men det kan være svært for dem at se forskel på plasticposer og vandmænd, hvorfor plastikforureningen i havet er meget kritisk for en havskildpadde.

Målet er at skildpadderne kan sættes fri efter rehabiliteringen. Desværre kan flere havskildpadder ikke overleve i det fri, bl.a. grundet amputeret luffer.

Det var meget lærerigt og fantastisk at se så mange og forskellige havskildpadder blive hjulpet til komme ud i det store Ocean igen.


TAK for jeres støtte og hjælp til beskyttelsen af havskildpadder gennem jeres køb.

Billeder fra vores besøg på Marathon Turtle Hospital