Hal Brindley / TravelForWildlife.com

HAVSKILDPADDEN

Hvorfor navnet?

TURTLE WINE COPENHAGEN

Navnet Turtle Wine Copenhagen har flere betydninger for os.

Først og fremmest kommer det af den forkærlighed, vi har for havskildpadden, som vi elsker at møde på de mange snorkling- og dykkerture, vi har haft rundt omkring i verden.


I en branche med så mange vinelskere og importører ønskede vi desuden at finde et navn, der skildte sig ud fra mængden.


Vi forbinder havskildpadden med hygge, ro og livsnydelse. Værdier vi ligeledes bringer med os i firmaet.

Vi driver firmaet af passion og ud fra vores motto – ’Det skal være sjovt’.


Derudover repræsenterer havskildpadden den rejse vi er på i vores firma, da skildpadden blandt andet er et symbol på styrke, udholdenhed, tålmodighed og hårdt arbejde.

Derfor er Turtle Wine Copenhagen det helt rigtige navn for os.Billedet er taget på en ferie i Australien, ved the Great Barrier Reef og havskilpadeden er den som vores logo er lavet ud fra.

På besøg på et skildpadde hospital

I oktober 2022 var Turtle Wine i Miami på en kort tur i forbindelse med Phillips tidligere arbejde.

I den en anledning kørte vi mod Key West hvor der på vejen dertil ligger et 'Turtle Hospital'

I den lille by Marathon som består af 13 øer ligger Marathon Turtle Hospital. De er en NGO og et rehabiliteringscenter for havskildpadder. Her kan man besøge dem og se deres arbejde for havskilpadderne. 

Her hjælper de havskildpadder med at rehabilitere sig efter f.eks. Bådulykker, hajangreb, og ikke mindst dem som har været fanget og indviklet i fiskenet eller har spist plastik.

Havskilpadders føde består blandt andet af vandmænd. Desværre kan havskildpadde ikke altid kende forskel på en plastikpose i vandet og en vandmand. Derfor er plastikforureningen i havet meget kritisk for en havskilpadde.

Deres mål med rehabiliteringen er at havskildpadderne bliver hjulpet og behandlet til at skulle sættes fri igen. Der er dog desværre flere havskildpadder som ikke ville kunne overleve i det fri,

bl.a. grundet amputeret luffer🤕. Dem som ikke kan overleve på egen hånd lever deres liv på hospitalet.
Det var meget lærerigt og fantastisk at se så mange og forskellige havskildpadder blive hjulpet til komme ud i det store Ocean igen.


Det bekræftede kun at vores mission for at hjælpe og beskytte havskildpadder igennem vores salg af vin er det HELT rigtige for os 😍🐢🍷🙏🏼


TAK for jeres støtte og hjælp til beskyttelsen af havskildpadder.

Herunder lidt billeder fra vores besøg på Marathon Turtle Hospital