Hal Brindley / TravelForWildlife.com

RED EN BABY HAVSKILDPADDE

Brad Nahill / SEE Turtles

VI ELSKER HAVSKILDPADDER


DERFOR ØNSKER VI AT BIDRAGE TIL BEVARELSEN AF DEM

I Turtle Wine Copenhagen er havskildpadden en del af vores DNA. Derfor har vi indgået et samarbejde med organisationen

SEE Turtles.


SEE Turtles er en non-profit organisation med base i Portland, Oregon som arbejder med at beskytte truede havskildpadder over hele verden. I deres arbejde beskytter de bla. strandområder som havskildpadder bruger til at lægge deres æg, som er afgørende for, at nye havskildpadder kommer sikkert til verden og ud i havet. 

Vidste du?

At seks ud af syv arter af havskildpadder rundt om i verden er truet bl.a. på grund af krybskytteri, plastikforurening eller at de bliver fanget i fiskenet.

HVORDAN HJÆLPER DU? 

I Turtle Wine Copenhagen er havskildpadden en del af vores DNA. Derfor har vi indgået et samarbejde med organisationen SEE Turtles.


For hvert produkt vi sælger i Turtle Wine Copenhagen, redder vi en baby havskildpadde via vores donation til SEE Turtles. Dermed bidrager til havskildpaddernes overlevelse.


For hvert produkt du køber i Turtle Wine Copenhagen, redder vi sammen en baby havskildpadde via vores donation till SEE Turtles. Dermed bidrager vi sammen til havskildpaddernes overlevelse.

- Derfor kan du nyde vores vin med god samvittighed.


Med din støtte er du med til beskytte vigtige ynglestrande rundt om i verden og sikre, at udklækkede unger kommer sikkert i vandet.


Finansieringen hjælper lokale miljøorganisationer med at rekruttere lokale beboere til at patruljere strandene og beskytte æggene, som mange steder sælges ulovligt på det sorte marked.


Mere end 6 millioner baby havskildpadder er allerede reddet. SEE Turtles bruger 85 % af alle donationer til bevaringsindsatsen, og 5 % af donationerne går til Havskildpadde-inklusivitets fonden for at investere i lokalsamfund. 10 % af hver donation går til programledelse og administration.

FOR HVERT PRODUKT SOLGT, REDDER VI SAMMEN EN HAVSKILDPADDE

GOPR3477
GOPR3498
GOPR0544
GOPR3651
GOPR3618

"Vi forbinder havskildpadden med hygge, ro og livsnydelse. Værdier vi ligeledes bringer med os i firmaet.

Vi driver firmaet af passion og ud fra vores motto – Det skal være sjovt."

Phillip & Henning

Et udvalg af vores egne billeder fra dykkerture med havskildpadder