Hvem er 

Turtle Wine Copenhagen

Turtle Wine Copenhagen består af Henning og Phillip, far og søn.


Turtle Wine er et passioneret, familiedrevet firma, der startede ret tilfældigt i kølvandet på corona-pandemien. Vi importerer kvalitetsvine fra italienske vingårde med sjæl og historie.

 

Vores fokus er på den gode fortælling, den nære kontakt til mennesker og at nyde livet i sin fulde pragt – gerne med et godt glas vin. Vi er stolte af de vine, vi sælger, da de både byder på en fantastisk smags- og duftoplevelse samt en unik historie fra vingårdene, som vi har tætte bånd til.

 

Det har været en spændende rejse med både udfordringer og gode oplevelser og så længe det er sjovt, fortsætter vi vores vineventyr.

Holdet bag Turtle Wine Copenhagen

Phillip Holm Rønhof

- Turtle Boy

Medejer


Phillip har et naturligt værtsskabsgen, som har blomstret gennem hans tid som steward hos SAS. Han brænder for vin og det gode selskab. Her får du en genuin samtale og vejledning.


Henning Holm

- Papa Turtle

Medejer


Henning er en hjertevarm far og kollega, der i hverdagen arbejder som brandmand i lufthavnen. Passionen for Italien, vinen og historien bag er det som tænder en ild i ham. Hos Henning følger der en god fortælling med din vin.

Christina Carstensen

- Turtle Girl

Creative Director


Christina arbejder til dagligt som psykolog og har et kreativt sweet spot, som bliver indfriet her i Turtle Wine. Med hendes kendskab til vinene kan du være sikker på at få en uforbeholden anbefaling.